vrijdag 22 februari 2013

Het leven gaat door...

Beste Lezers,

Het leven gaat door, of je nu wil of niet. De leegte die Boelie achter liet begint enigszins te wennen, al blijft het vreemd om maar met 1 hond te lopen in plaats van 2.
Inmiddels is Boelie gecremeerd en heb ik haar as in een urn een plekje gegeven in huis. Ook in huis is er het een en ander verandert. De bench van Boelie is weg, voor Bella heb ik een nieuw groot kussen gekocht waar ze heel erg mee in haar nopjes is en afgelopen weekend besloot Peter dat het een goed idee was om de kamer weer eens te voorzien van een nieuw laagje verf. Het begon met de  kozijnen en daarna volgden al snel de muren en het plafond. Omdat het toen toch een bende was, besloten om dan ook maar het oude behang in de keuken af te trekken (dat was nog een heel karwei...) en dat ook te voorzien van een nieuw kleurtje. Beneden is al het grote werk dus alweer gedaan, op wat kleine dingen na, de deuren moeten nog een keer gelakt worden en hier en daar wat details, oftewel de puntjes op de i zetten.
Dan gaan we maar verder naar boven ;) want daar kan het ook wel weer eens een opfrisbeurt gebruiken.

Op de zolderkamer heb ik ook al goed mijn best gedaan, daar heb ik eens flink opgeruimd. En besloten dat ik wel alles kan blijven bewaren, maar dat het dan niet leger wordt. Dus ben ik rigoureus te werk gegaan en zo bracht ik dinsdag vier flinke zakken met rotzooi naar het milieupark en kon ik nog eens drie dozen met overbodige spullen afgeven voor de kringloop. Dat ruimt dus lekker op :)

Ondertussen is mijn moeder ook nog jarig geweest (met de carnaval). Haar "grote" cadeau (een tablet) had ze al gekregen met kerst zodat ze deze kon gebruiken op vakantie. Maar je kunt natuurlijk niet met lege handen aankomen, zeker niet omdat ze 60 werd, dus een mooi boeket bloemen had ze nog wel verdiend...


Het kaartje heb ik zelf gemaakt (uiteraard!), hieronder nog een fotootje van alleen het kaartje...


Ik begin nu ook wel weer wat meer zin te krijgen om te gaan knutselen, dus hopelijk kan ik weer snel een nieuw bericht met een nieuwe creatie plaatsen. In de tussentijd heb ik ook nog een heel deel nieuwe stempels binnen gekregen die ik al eerder besteld had. Bij Harlekino een winkel uit het zuiden van het land, hadden ze een speciale actie omdat de winkel verbouwd werd, en kreeg ik maar liefst 50% korting op alle stempels, papier en stansen. Hier heb ik dus een heel deel Magnolia stempels en papier gekocht. Plus nog een doohickey en een stans van Marianne design.

En bij Hobbycompleet De Duif kocht ik met een aardige korting (als pre-order) een aantal nieuwe Magnolia stempels van de Little Easter Collection. Die zijn inmiddels ook binnen gekomen en ik vind ze echt super schattig! Ik wil dan ook proberen hier snel mee aan de gang te gaan!

Hopelijk tot snel!

dinsdag 5 februari 2013

In Loving Memory - Boelie

In Loving Memory

Boelie

10-03-2002 / 04-02-2013

Gisteren hebben Peter en ik afscheid moeten nemen van dit geweldig lieve Franse Bulldog meisje. Meer dan tien jaar heb ik van haar gezelschap mogen genieten. Een dikke twee jaar geleden gingen we de reserve tijd in, op het moment dat ik te horen kreeg dat haar nier waarden veel te hoog waren. Al die extra tijd was een cadeautje. Maar afgelopen tijd ging het snel. Je was gewoon oud en op. Het eten ging er wel nog in, maar kwam er weer net zo snel uit en drinken deed je nauwelijks meer. Je eigen lichaam was zichzelf aan het vergiftigen. En dan komt het moment dat je als eigenaar van een huisdier voor God moet spelen. Kies je voor je eigen belang of voor het belang van je dier?
Ik heb gekozen. In het belang van Boelie. Hoe moeilijk dat ook was/is. 
En nu is het leeg en stil hier in huis en in mijn hart. Ja ik heb Bella nog en ja ik heb nog drie katten, maar er mist toch een groot deel. Ik weet dat het verdriet en de pijn weer ooit zal slijten, maar nu is het nog te vers.

Boelie bedankt voor alle prachtige jaren. Ik hoop dat je samen met Ringo en Hopkins op mij wacht bij de Regenboogbrug. 


Peter en ik hebben Boelie gister naar het dieren crematorium in Roermond gebracht. We hebben daar afscheid genomen. Omdat ik nog even gedag wou zeggen tegen Boelie en omdat ik graag een pootafdruk van haar wou hebben, hebben de medewerkers haar opgebaard en in een speciale afscheidruimte neergelegd. Dat was niet eng zoals ik gedacht had, maar heel erg mooi.
Hieronder nog een foto van dat moment.
Ik laat wat extra spaties voor de mensen die hier niet tegen kunnen, zodat een ieder zelf kan beslissen of hij/zij dit wil zien of niet (voor de duidelijkheid: het is NIET eng!)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Mijn kleine Biggetje, ik zal je aanwezigheid missen, maar je blijft altijd in mijn hart! En vergeten zal ik je nooit!